Over de uitgeverij

Welkom op onze website! Uitgeverij Stormsteen bestaat nog maar net, maar zet zich in om avontuurlijke en spannende kinder- en jeugdboeken uit te geven! Te beginnen met de populaire kinderboekenserie De Bieb-bende. Stormsteen kenmerkt zich door boeken met een multimediaal karakter. De telefoon en tablet zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het moderne beeld. Bij ons worden de boeken op een ingenieuze wijze gekoppeld aan het internet, zonder leesbeleving hiervoor in te leveren.

 

Veel lees- en kijkplezier!

 

 

 

Contact

Vindt u hier geen antwoord op uw vraag? U kunt ons bereiken via het contactformulier hiernaast.

 

 

 

Boekhandel

Uitgeverij Stormsteen is een jonge uitgeverij. Bent u boekverkoper en wilt u meer informatie over onze boeken? Aarzel dan niet en neem gelijk contact op. U kunt mailen aan

joris@uitgeverijstormsteen.nl

Telefoon: +31 (0)513 - 43 56 02 | Mobiel: +31 (0)6 - 54 99 89 92

 

 

 

Recensie-exemplaren

Wilt u een recensie-exemplaar van een boek aanvragen, stuur ons dan een mail met uw aanvraag. Vermeld in de mail onder andere voor welke site u het boek zou willen recenseren.

info@uitgeverijstormsteen.nl

 

 

 

Pers

Uitgeverij Stormsteen wil graag op een goede manier journalisten en mediapartners snel bedienen met de juiste informatie. Voor aanvragen, persberichten en beeldmateriaal kunt u mailen aan joris@uitgeverijstormsteen.nl

elefoon: +31 (0)513 - 43 56 02 | Mobiel: +31 (0)6 - 54 99 89 92

 

 

 

Manuscripten

Op dit moment accepteert Uitgeverij Stormsteen helaas nog geen manuscripten. Wellicht zal dit in de toekomst veranderen. Heeft u een andere vraag? Stel hem dan in het formulier hiernaast.

 

 

Heeft u een vraag aan ons? Aarzel dan niet om een mail te sturen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copryright Uitgeverij Stormsteen