Boektrailers

Met een boektrailer valt je boek online nog meer op! Bekijk hier beneden een aantal trailers die Uitgeverij Stormsteen heeft gemaakt. Een boektrailer kun je helemaal naar wens laten aanpassen. Ook geeft Uitgeverij Stormsteen je tips waarmee de trailer online optimaal opvalt!

De Tijdwachter

Hemelrijders

Het Woestijnhotel

Ik hou van mij

* Let op: prijzen beginnen bij € 500,- ex btw.

BOEKENLEGGERS

Boekenleggers zijn handig om lezers snel iets over uw boek te laten weten en/of zien. En uiteraard zijn ze een leuke aanvulling op het boek zelf. Uitgeverij Stormsteen kan voor u een uitnodigende boekenlegger maken die een echt collectors item zal worden.

Posters

Posters die in een winkel hangen vallen meteen op. Een poster kan daarom een belangrijke verkooptechniek zijn om meer boeken te verkopen. U kunt posters bijvoorbeeld in een supermarkt, in een school of in een bibliotheek ophangen. Door de juiste informatie op een poster te zetten, kunt u lezers nieuwsgierig naar het boek maken.

Flyers

Met flyers op een beurs of braderie trekt u de aandacht van voorbijgangers. Op die manier kunt u op een makkelijke manier uitleg geven over uw product. Uitgeverij Stormsteen kan voor u flyers ontwerpen die op een professionele manier uw product aantrekkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan een ludieke actie, een inschrijfactie of gewoon korte informatie over een boek.

App design

Tegenwoordig worden er steeds meer boeken met een app uitgebracht. Een app kan handig zijn om extra informatie naar de lezer over te brengen, of om een boek te verrijken met multimediale extra's, zoals spelletjes, een quiz, nieuwe hoofdstukken etc. Uitgeverij Stormsteen kan voor u een app maken die past bij het soort boek,

VORMGEVING BINNENWERK

Als u een boek openslaat, moet het er natuurlijk aantrekkelijk uitzien om daadwerkelijk te willen gaan lezen. Uitgeverij Stormsteen kan voor u een verzorgde en mooie lay-out maken, waardoor het boek makkelijk leest en de lezer verrast zal zijn door de vele extra's die in de opmaak zijn verwerkt.

Websites

Dit onderdeel verschijnt binnenkort.

Promo plaatjes

Om ook online goed op te vallen, is het handig om via social media aandacht voor uw product te vragen. Dit kan door middel van zogenoemde promo plaatjes. Foto's trekken sneller de aandacht van mensen en ze zullen sneller geïnteresseerd raken in uw product.

banners en omslagfoto's

Heeft u een pagina op Facebook, Twitter of een kanaal op YouTube? Zorg dan dat uw omslagfoto of banner er goed uitziet, zodat het uitnodigt om uw pagina verder te bekijken. Uitgeverij Stormsteen kan voor u een professionele banner of omslagfoto ontwerpen.

Boekomslagen

Het omslag van een boek is een van de belangrijkste factoren om meer verkoop te genereren. Wanneer een omslag er uitnodigend uitziet, zal het boek sneller gelezen worden. Uitgeverij Stormsteen kan voor u een geweldig omslag ontwerpen, dat absoluut bijdraagt aan een betere verkoop van uw boek.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een dienst van Uitgeverij Stormsteen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen contact met u. Bij bericht kunt u uw wensen zo specifiek mogelijk omschrijven, zodat wij een prijsindicatie kunnen maken. Vul bij onderwerp de dienst in waar u gebruik van wil maken, bijvoorbeeld boektrailer, poster of boekenlegger.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copryright Uitgeverij Stormsteen