De Bieb-bende 2: Duister Carnaval nu overal verkrijgbaar

 

26-05-2014

 

Sinds vandaag is het tweede deel in de Bieb-bende reeks overal te koop. Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen, dan kan dat via deze link.

 

Het avontuur gaat verder

In Duister Carnaval gaat het avontuur van de vijf vrienden verder. Ze gaan aan de slag met het ontwerpen van een praalwagen, voor de carnavalsparade die later in februari plaatsvindt. Maar al snel duiken de eerste aanwijzingen op van de tweede Hemelrijder. Ook deze moet deze maand gered worden uit de klauwen van de Man met de Bijl. De Bieb-bende belandt opnieuw in een hels avontuur, van een wilde kanotocht tot een gruwelijke reis door een ondergronds doolhof.

 

Nieuwe generatie QR-codes

Ook de QR-codes zijn weer van de partij. Aan het einde van ieder hoofdstuk vind je zo'n code. Als je deze met je smartphone scant (of via de pc een code invoert op de speciale website) krijg je een pagina te zien met meer info over het gelezen hoofdstuk. Deze keer vind je ook een handige wist-je-dat, kun je een scene beluisteren die de schrijver heeft voorgelezen en kun je op ieder hoofdstuk stemmen. Dit allemaal in een vernieuwde lay-out.

 

Een nieuwe uitgeverij

Het eerste deel "De legende van de Hemelrijders" verscheen bij Uitgeverij Zilverspoor. Duister Carnaval bij Uitgeverij Stormsteen. Hierdoor is het boek iets anders vormgegeven (het is ietsje groter en het lettertype van het verhaal zelf is iets groter, inclusief een grotere regelafstand). Hierdoor leest het boek lekker vlot en makkelijk!.

 

Bestel een gesigneerd exemplaar: www.debiebbende.nl/bestellen

 

Copryright Uitgeverij Stormsteen